BINGO akcija HIT ponedeljka FEBRUAR 2024. Traje 12.2.2024.

Nova BINGO ponuda donosi HIT ponedeljka: Jacobs Instant kafa Crema Gold uz sniženje od -38% samo danas po cijeni od 11,95KM/200g. Kremasta, aromatična, očaravajući napitak za sve ljubitelje jutarnjeg užitka uz kafu. Započnite dan ovom čarabnom aromom.

SUPER CIJENE U NOVOJ BINGO AKCIJI

BINGO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje 12.2.2024.
BINGO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje 12.2.2024.
BINGO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje 12.2.2024.
BINGO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje 12.2.2024.
BINGO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje 12.2.2024. 01
BINGO akcija FEBRUAR 2024. Snizenje traje 12.2.2024. 01

BINGO Akcija – Probudite Se uz Jacobs Instant Kafu Crema Gold! ☕✨

HIT Ponedeljak – Sjajna Ponuda! 🎉🛒

Jacobs Instant kafa Crema Gold – Uživajte u Kremastoj Aromi uz Sniženje od -38%! 🌟

  • Cena: 11,95KM/200g

Probudite svoja čula uz ovaj izvanredan napitak! Jacobs Instant kafa Crema Gold donosi kremastu teksturu i bogatu aromu koja će Vas osvojiti već pri prvom gutljaju. Za ljubitelje pravog užitka uz kafu, ova kafa pruža savršen balans između kremastog ukusa i intenzivne arome.

Ritual ispijanja kafe je poseban trenutak u danu, trenutak koji obeležava početak novog dana, trenutak za uživanje u miru i tišini ili za deljenje dragocenih trenutaka s voljenima. Uživajte u svakom gutljaju ovog čarobnog napitka koji će vam pružiti energiju i inspiraciju za sve izazove koji Vas čekaju.

Započnite dan ovom čarobnom aromom i neka Vaše jutro bude puno energije i pozitivnih vibracija! ☀️💖

 
 
 

NAJNOVIJI BINGO KATALOZI:

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

BINGO katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Bingo katalozi, Bingo vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Bingo super ponuda, Bingo magazin PLUS, BINGO sve za toplinu vašeg doma i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u BINGU.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.