BINGO katalog APRIL 2024. traje od 2.4. do 14.4.2024.

BINGO katalog APRIL 2024. traje od 2.4. do 14.4.2024..

BINGO katalog APRIL 2024.  Nova BINGO akcija donosi: svježe meso, voće i povrće, prehrana, pića, hemija, kozmetika, higijena, dječije igračke i pokućstvo. 

SUPER CIJENE U NOVOJ BINGO AKCIJI

Odigrajte Svoju Sreću U BINGO Katalogu 🎲

Fantastične Ponude Od 2.4. do 14.4.2024.

Pronađite Sve Što Vam Treba U Našoj Novoj Akciji! 🎉

Dragi naši kupci,

🛍️ Vreme je za uzbuđenje jer je stigao novi BINGO katalog! Od 2. aprila do 14. aprila 2024. godine, pripremili smo za vas neodoljive ponude koje jednostavno morate istražiti. Bez obzira na vaše potrebe, mi imamo sve!

Savršeni Proizvodi Za Vašu Porodicu i Kuću! 🏡🍎

Ova nova BINGO akcija donosi vam sve što vam je potrebno za udobnost i zadovoljstvo svakodnevnog života. U našem katalogu možete pronaći sveže meso, voće i povrće, raznovrsnu prehranu, osvežavajuća pića, efikasnu hemiju, kvalitetnu kozmetiku, proizvode za higijenu, zabavne dječije igračke i funkcionalno pokućstvo – sve to po sjajnim cenama!

Iskoristite Priliku Za Velike Uštede I Zadovoljstvo! 💰🎁

Ne propustite šansu da odaberete najbolje proizvode za sebe i svoju porodicu! BINGO katalog je vaša destinacija za vrhunske proizvode po povoljnim cenama. Zajedno, činimo vašu kupovinu nezaboravnom avanturom!

Dođite i osetite uzbuđenje igre sreće u našem BINGO katalogu! 🎲🎈

NAJNOVIJI BINGO KATALOZI:

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate BINGO kataloge?

BINGO katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste BINGO akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Bingo katalozi, Bingo vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Bingo super ponuda, Bingo magazin PLUS, BINGO sve za toplinu vašeg doma i sl.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim Katalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u BINGU.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?
Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.