BINGO katalog MART 2024. traje do 31.3.2024.

BINGO katalog MART 2024. traje do 31.3.2024.

BINGO katalog MART 2024.  Nova BINGO akcija donosi: kozmetiku, negu, hemiju i higijenu, masažeri za tijelo, dđepna ogledala, neseseri i to nije sve.

SUPER CIJENE U NOVOJ BINGO AKCIJI

🎉 BINGO Akcija: Do 31.3.2024.

Osvježite Sebe i Svoj Dom

Zaronite U Novu BINGO Ponudu

Dobrodošli u svijet osvježenja i udobnosti, dobrodošli u BINGO! 🌟 Naša nova akcija donosi širok spektar proizvoda koji će obogatiti vašu kozmetičku kolekciju, poboljšati njegu vaše kože i osigurati čistoću i higijenu vašeg doma.

Ukusni Aromati i Sveži Mirisi

Osvježite svoj dan s našom paletom mirisnih proizvoda! 😌 Od osvježivača zraka do omiljenih parfema, pronađite svoj mirisni potpis i unesite osjećaj svježine u svoj dom.

Opuštajuća Masaža i Ljepota U Pokretu

Pustite stres i napetost iza sebe uz naše masažere za tijelo, dizajnirane da vas opuste i oslobode napetosti. 💆‍♀️ Za trenutke kada ste u pokretu, naša džepna ogledala i neseseri su tu da vam pruže praktičnost i stil u svakom trenutku.

Ne propustite priliku da osvježite sebe i svoj dom uz BINGO! 🌺 Posjetite nas i otkrijte sve što smo pripremili za vas do kraja ovog mjeseca!

NAJNOVIJI BINGO KATALOZI:

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate BINGO kataloge?

BINGO katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste BINGO akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Bingo katalozi, Bingo vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Bingo super ponuda, Bingo magazin PLUS, BINGO sve za toplinu vašeg doma i sl.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim Katalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u BINGU.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?
Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.