FORTUNA Katalog 【super ponuda bazena】 JUN JUL 2022 sniženje


Novi FORTUNA katalog donosi sjajnu ponudu INTEX i BESTWAY bazena, uz mogućnost kupovine na rate do 18 mj. otplate.

SUPER CIJENE U NOVOJ FORTUNA MARKETI AKCIJI

FORTUNA Katalog super ponuda bazena JUN JUL 2022 snizenje 5
FORTUNA Katalog super ponuda bazena JUN JUL 2022 snizenje 
FORTUNA Katalog super ponuda bazena JUN JUL 2022 snizenje 1
FORTUNA Katalog super ponuda bazena JUN JUL 2022 snizenje 1
FORTUNA Katalog super ponuda bazena JUN JUL 2022 snizenje 2
FORTUNA Katalog super ponuda bazena JUN JUL 2022 snizenje 2
FORTUNA Katalog super ponuda bazena JUN JUL 2022 snizenje 3
FORTUNA Katalog super ponuda bazena JUN JUL 2022 snizenje 3
FORTUNA Katalog super ponuda bazena JUN JUL 2022 snizenje 4
FORTUNA Katalog super ponuda bazena JUN JUL 2022 snizenje 4

NAJNOVIJI FORTUNA KATALOZI:

FORTUNA KATALOG

 

FORTUNA marketi sve popularniji i zastupljniji na našem tržištu, pogotovo je tražen FORTUNA KATALOG, koji od sada možete redovno pratiti na ekatalozi.com. FORTUNA marketi uspješno posluju više od 10 godina, te sada broje preko 14 marketa u 9 različitih gradova širom Bosne i Hercegovine.

 

Na samom početku FORTUNA marketi su bili samo prehrambeni marketi, a od 2020. godine počeli su sa razvojem FORTUNA HOME centra. Danas FORTUNA marketi I ponudi imaju sve što je potrebno za jedan dom, a njihova prepoznatljivost se ogleda u ugodnoj kupovini, širokom asortimanu, te  izuzetno povoljnim cijenama. Njihov slogan glasi “Mali račun jeste velika sreća”.

 

FORTUNA MARKETI KATALOG

 

FORTUNA katalog izlazi redovnog svakog mjeseca i po akcijskim cijenama, odnosno super sniženjima možete pronaći artikle sa svih FORTUNA odjela. Super akcije i širok asortiman ponude u katalozima pružiće za svakoga po nešto. Budite u toku sa najboljim ponudama I redovno pratite FORTUNA katalog akcije.

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

FORTUNA katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Fortuna katalozi, Fortuna vikend akcije, Fortuna katalog akcije za početak sedmice, Fortuna super ponuda i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u FORTUNI.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od Fortuna marketa, ćemo postaviti na sajt.