GMP namještaj dječija soba - NOVE akcije i katalozi

PRATITE I NAJNOVIJE GMP AKCIJE

Najnovije:

Za vas izdvajamo GMP NAMJEŠTAJ DJEČIJA SOBA

U ponudi možete naći kompletne dječije sobe, kao i poseban namještaj.

Iz ponude se izdvajaju dječiji kreveti, radni stolovi i radne stolice, zatim tu su ormari, police i sve ono što vam je potrebno da opremili sobu.

Boje i izgled namještaja prilagođen je baš za vašu djecu, bez obzira da li je riječ o dječacima ili curicama.

U GMP katalogu sve sobe su izrađeno od jako kvalitetnog materijala, što garantuje njihovu dugotrajnost.

Takođe, u katalogu se redovno mogu naći dječije sobe i namještaj po akcijskim cijenama.

 

GMP KIKI

GMP KIKI dječija soba izrađena je od veoma kvalitetnog materijala, a njen izgled će se sigurno svidjeti vašoj djeci.

U ovoj kombinaciji možete izabrati krevet na spart ili klasični krevet, a u ponudi se može dodatno uzeti i ladica za krevet kako bi dobili dodatni prostor za odlaganje stvari.

U GMP Kiki kombinaciji možete izabrati i nekoliko vrsta radnih stolova, u zavisnosti da li želite sto samo sa policama ili i sa ladicama.

Tu je u ponudi i par vrsta dječijih ormara za odlaganje stvari, koji su odlično organizovani, pa ćete imati dovoljno mjesta da ostaviti odjeću od vaše djece.

 

GMP PLAY

Dječiji sobe Play su prilagaođene za vaše princeze, koje će sigurno ostati bez daha kada vide šta se sve može pronaći u ovoj ponudi.

Boje ove sobe su prilagođene djevojčicama, a u njima se nalazi sve što je potrebno da bi uživale u svojoj sobi.

U ponudi dječije sobe GMP Play nalazi se odličan krevet, jednokrilna komoda, kao i dvije vrsta polica. Tu je i veoma praktičan radni sto i stolica, kao i ormar i komoda. Tu su i ladice, noćnici pored krevete, kao i klub sto.

U GMP katalogu možete izabrati cijelu sobu, ili da kupujete element po element. Šta god da odlučiti bićete više nego zadovoljni.

 

GMP TRI

Dječija soba GMP Trio je predstavlja idealnu kombinaciju za mlade. U ponudi ove sobe možete pronaći sve što je potebno mladima u njihovim svakodnevnom boravku u sobi.

U ovoj sobi se nalazi svi elemetni koji su potrebni za njihove dnevne aktivnosti, ali i za odmor i opuštanje.

U ovoj ponudi se nalazi krevet koji po danu možete iskoristiti za sjedenje i odmor, a uveče ga pretvoriti u savršen krevet za spavanje, sa ladicama.

Tu je i TV komoda sa ladicama i policama, kao i odličan ormar za stvari vaše djece.

Osim toga, tu se nalazi i sto, fotelje i sve drugo što ovu sobu čini fantastičnom. U ovoj ponudi možete kupovati pojedinačne elemente, ili cijelu sobu.

 

GMP SOBE

Vaša djeca će se obradovati kada im napravite odličnu sobu u kojoj će provoditi vrijeme kada odmaraju, uče ili kada im dolaze drugari. Veoma je bitno da sobe imaju sav namještaj koji im je potreban. Kao što su kreveti za druženje i spavanje, zatim u njihov mali kutak bitno je da ubaciti i radni sto i stolice, kao i sto koji će biti kraj njhovog kreveta.

U GMP katalogu se nalazi odlična ponuda takvih soba u kojima će biti sve što im je potrebno, a sve ih krasi odlične boje koje se prilagođene njihovom uzrastu.

 

GMP DJEČIJI KREVETI

U  GMP katalogu možete pronaći veoma interesantnu ponudu kreveta za dječije sobe. Krveti su različitih dimenzija i modela, pa će se odlično uklopiti u svaku dječiju sobu.

Osim različitih modela, u katalogu možete naći i krevete na sprat. Takođe, kreveti dolaze i u raznim bojama.

U ponudi možete naći i krevete koji već dolaze u kompletu soba, ali i pojedinačne krevete. Takođe, tu se nalaze i ladice za krevet.

 

GMP DJEČIJI ORMARI

Da bi imali gdje ostaviti sve stvari vaše djece u dječijoj sobi vam je potreban i dječiji ormar.

Ormari su različitih dimenzija, kao i oblika, a zajednika osobina im je da su svi dobro organizovani i da ćete uvijek naći stvari koje su vam potrebne.

Dječiji ormari u GMP katalogu su veoma često na sniženjima i po veoma povoljnom cijenama.

 

GMP POLICE

U ponudi GMP Enterijera nalaze se i police koje se sjajno uklapaju u svaku sobu. U GMP Katalogu se nalaze različite vrste polica, a koje dolaze u različitim dimenzijama.

Police u sobama će vam super doći da ostaviti omiljene knjige vaše djece, neke uspomene sa putovanje ili slike.

 

GMP RADNI STO

Radni stolovi su potrebni u svakoj dječijoj sobi, jer će oni za njima provoditi dosta vremena. Zbog toga je bitno da je  sto odgovarajućih dimenzija i da ima sve što je potrebno da bi im pomagao u rješavanju dnevnih aktivnosti.

U GMP Katalogu možete pronaći nekoliko različitih modela stolova koji dolaze u samo sa policama, ili i sa ladicama. Svi stolovi su izrađeni od veoma kvalitetnih materijala.

 

GMP RADNE STOLICE

Prilikom listanja GMP kataloga nećete raznovrsnu ponudu radnih stolica za dječije sobe. Stolice dolaze u različim kombinacijama boja i oblika.

U ponudi se nalaze stolice za dječake i djevojčice, a riječ je o veoma udobnim stolicama, pa će vaša djeca uživati u vremenu koje provedu na njima.

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

GMP katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: GMP katalozi, GMP vikend akcije, GMP katalog akcije za početak sedmice, GMP super ponuda i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u GMP-u.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od GMP-a, ćemo postaviti na sajt.