GMP namještaj dnevna soba - NAJNOVIJE ponude i akcije

PRATITE I NAJNOVIJE GMP AKCIJE

Najnovije:

GMP Namještaj dnevna soba

Dnevna soba je prostorija u svakom domu u kojoj provedemo najviše vremena. Zbog toga je bitno da u njoj imamo odgovrajući i kvalitetan namještaj, ali i da njegov izgled zadovolji naše ukuse.

Upravo takav namještaj se može pronaći u katalogu GMP Enterijera, a pored toga on se često nalazi na akcijama i sniženjima.

Bilo da vam treba ugaona, kauči, fotelje, klub stolići ili bilo koji drugi komad namještaja koji se nalazi u dnevnom boravku, sve to možete pronaći u svakom GMP katalogu po sniženim cijenama.

 

GMP UGAONE GARNITURE

Ugaone garniture su najčešći komad namještaja koji možete pronaći u većini dnevnih boravaka. U GMP se nalazi veoma raznovrsna ponuda ugaonih garnitura. Radi se o ugaonim garniturama standardnih dimenzija, a postoji mogućnost i da se dimenzije prilagode za potrebe kupca.

Ono što je najbitnije, ugaone garniture u GMP Enterijerima su veoma kvalitetne i dolaze u veoma velikoj ponudi boja i nijansi, a presvučene su raznim materijalama.

Reč je o modernim ugaonima koje će se se uklopiti u svaki dnevni boravak, a sigurno će zadovoljiti i one najzahtjevnije ukuse. Prednost GMP ugaoni garnitura je to i što su veoma često na sniženjima u katalogu.

 

GMP KAUČI

Kauči su idealno rješenje ako nemate dovoljno prostora u dnevnom boravku, a prednost kauča je što ih se većina može razvlačiti. Pa tako po danu imati kauč za odmoriti, a uveče i krevet za spavanje.

U GMP katalogu možete pronaći raznoliku ponudu veoma kvalitetnih kauča. Radi se o kaučima koje odlikuje velika udobnost i kvalitet.

Takođe, kauče možete pronaći u različitim dimenzijama, kao i one standardne. Da bi se uklopili sa ostalim namještajem u vašem dnevnom boravku, u GMP katalogu možete pronaći veliki izbor boja za kauče, kao i materijal od kojih su izrađeni.

 

GMP TROSJEDI

Omogućite sebi i svojoj porodici da uživati u savršenim trosjedima koje možete naći u GMP katalogu.

Sve trosjede u GMP katalogu krasi visoki kvalitet, pa kupovinom trosjeda dugotrajno ste riješili taj problem.

Takođe, u ponudi je odličan izbor trosjeda koji dolaze u različitim oblicima, dužinama, ali i u različitim krojevima. Ako želite trosjed sa nogarima ili bez, trosjed koji uveče možete pretvoriti u savršen krevet za spavanje, ili samo želite klasičan trosjed, sve to možete pronaći u GMP katalogu. Trosjedi, kao i većina namještaja u katalogu mođete pronaći na sniženju.

 

GMP KLUB GARNITURE

Ukoliko ste se odlučili da vaš dnevni boravak upotpunite klub garniturom, onda obavezno prelistajte GMP katalog i uvjerite se u odličnu ponudu.

U GMP enterijerima se nalazi raznolika ponuda klub garnitura i sigurno ćete odabrati odličnu za vas. U katalogu možete naći klub garniture u skoro svim bojama i dezenima, ali i da izaberete koji je najbolji materijal za vas. Koju god da odaberete bićete oduševljeni njihovom udobnošću

Listanjem GMP kataloga možete vidjeti koje su u ovom broju na sniženjima.

 

GMP DVOSJED

Dvosjedi se odlično uklapaju u manje dnevne boravke, ili se odlično slažu u kombinaciji sa trosjedima i foteljama. U GMP katalogu redovno se na akciji nalazi raznovrsna ponuda veoma kvalitetnih dvosjeda.

Dvosjedi u GMP enterijerima se mogu naći u različitim bojama, a postoji više različitih modela koji se nalaze na akcijama.

Svi dvosjedi u GMP katalogu su poznati po kvalitetu i udobnosti.

 

GMP FOTELJE

U GMP katalogu nalazi se zanimljiva ponuda raznih modela fotelja.

Fotelje su veoma bitan komad namještaja u svakom domu. Prvenstveno sa njima dobijate dodatno mjesto za vaše goste, a one su često i ključne u izglede vašeg enterijera dvevnog boravka. Osim praktične koristi, fotelje često služe i da daju novu notu vašem enterijeru.

U GMP enterijerima postoji veliki izbor različitih modela fotelja. Sve fotelje su veoma udobne i modernog kroja, zbog čega će se veoma lako uklopiti u vaš dnevni boravak.

Ako prelistate GMP Katalog naćete veliki broj različitih modela fotelja, a koje dolaze u skorovo svim bojama.

Takođe tu su fotelje sa naslonima ruku, fotelje za ljuljanje, fotelje sa nogarima i one bez nogara i mnogo toga još se nalazi u ponudi.

 

GMP TABUREI

Taburei su veoma praktični i funkcionalni komad namještaja, koji će odlično doći u svakoj kući. Oni su maleni i ne zauzimaju puno prostora, a lagani su za pomjeranje, pa ih možete koristiti za razne svrhe. Taburei se odlično uklapaju i u dnevnom boravku, hodniku ili spavaćoj sobi.

On može biti odličan dodatak, pa naprijemera kada odmarate u fotelji ili kevetu taburei će super doći za odmaranje vaših nogu, ali i kao dodatno sjedište kada vam dođu gosti. Takođe, u hodniku se odlično uklapa da možete sjesti dok oblačite obuću.

U GMP katalogu se nalazi raznovrsna ponuda taburea koji dolaze u različitim bojama, kao i oblicima.

 

GMP POLIČARI

Prilikom uređenje doba, veoma je bitno da iskoristite što više prostora. Zato će se u svakm dnevnom boravku, osim ormara, odlično uklopiti i poličari. Oni ne zauzimaju puno prostora, a veoma su praktični.

Poličare u GMP katalogu možete pronaći sa raznim rasporedom polica, a pogodni su i za druge prostorije u vašem domu.

Poličari su idealno mjesto da na njih ostavite vaše omiljene knjige, ploče, CD-ove, ili neke drage uspomene.

U GMP katalogu poličari su često na sniženjima, a mogu se naći i u raznim dimenzijama.

 

GMP KLUB STOLIĆI

Klub stolić se odlično uklapaju i zauzima centralno mjesto u svakom dnevnom boravku i nezaobilazan su komad namještaja. Na njih uvijek možete odložiti daljinski, kafu ili sok i biti sigurni da su vam uvijek pri ruci. Osim toga. u GMP katalogu možete pronaći i klub stoliće sa prostorom za odlaganje stvari, tako da ćete uvijek imati dodatno mjesto da ostavite nešto što vam trentuno nije potrebno.

U GMP katalogu nalazi se širok asortiman klub stolića u mnogim bojama, raznog dizajna i veličinama. Takođe, postoje i modeli koji su izrađeni od različitog materijala.  Iz ponude u GMP se izdvajaju i klub stolići sa prostorom za odlaganje i bez njega.

 

GMP REGALI

Jedna od prvih stvari koju primijetimo kada uđemo u devnu sobu je regal. Na regalima možete držati sve, od knjiga, slika, suvenira ili omiljenih knjiga.

U GMP katalogu se nalazi odlična ponuda regala modernog stila i prilagođenih za svaki dnevni boravak. Prošlo je vrijeme velikih i masivnih regala, sada dominiraju mali regali sa policama i manje zatvorenih elemenata, ali opet sa dovoljno prostora za sve vaši stvari. Upravo takvi regali su u GMP katalogu veoma često na sniženjima.

 

GMP KOMODE

Komode su veoma bitan dio namještaja svakog stana, jer nam služe da možemo laše sortirati stvari i znati gdje se nalaze.

U GMP akciji su komode dostupne u različitim stilovima, kao i u različitim modelima i bojama. GMP komode služe i da na njih možete ostaviti svoj televizor, ali i ostaviti vaše stvari. Komode dolaze u različitim dimenzijama i modelima.

Komade su izrađene od veoma kvalitetnog materijala, što garantuje dug vijek njihovog trajanja. Osim toga, često se nalaze na akcijama u GMP katalogu.

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

GMP katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: GMP katalozi, GMP vikend akcije, GMP katalog akcije za početak sedmice, GMP super ponuda i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u GMP-u.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od GMP-a, ćemo postaviti na sajt.