JYSK Katalog BiH OKTOBAR 2023. Akcija traje od 19.10. do 1.11.2023.

JYSK Katalog BiH OKTOBAR 2023. Akcija traje od 19.10. do 1.11.2023.

JYSK katalog traje do 1.11.2023. Dobrodošli u JYSK, vašu destinaciju za opremanje doma sa stilom po izvanrednim cijenama! Naša najnovija JYSK akcija traje od 19. oktobra do 1. novembra i donosi preko 2000 sniženih artikala sa popustima do neverovatnih 65%. Ovaj katalog će vas oduševiti, bez obzira da li tražite namještaj, posteljinu, dekoraciju, ili druge kućne potrepštine.

NAJNOVIJI JYSK Katalog:

JYSK Katalog – Velika Ponuda od 19.10. do 1.11.

Dobrodošli u JYSK, vašu destinaciju za opremanje doma sa stilom po izvanrednim cijenama! Naša najnovija ponuda traje od 19. oktobra do 1. novembra i donosi preko 2000 sniženih artikala sa popustima do neverovatnih 65%. Ovaj katalog će vas oduševiti, bez obzira da li tražite namještaj, posteljinu, dekoraciju, ili druge kućne potrepštine.

Nameštaj za Svaki Kutak Vašeg Doma:

Nabavite komade namještaja koji će vaš dom učiniti udobnim i stilizovanim. Od trpezarijskih stolova i stolica do udobnih trosjeda i kreveta, naš asortiman zadovoljava različite potrebe i ukuse.

Snižene Cijene na Posteljinu i Dušeke:

Osigurajte sebi dobar san uz kvalitetne dušeke i posteljinu. U našem katalogu ćete pronaći širok izbor posteljina, jastuka i prekrivača sa sjajnim popustima.

Dekoracija za Udoban i Stilizovan Dom:

Oplemenite svoj dom sa našim dekorativnim artiklima – od slika i vaza, do svećnjaka i tepiha. Ovde ćete naći inspiraciju za osveženje svakog kutka vašeg stana ili kuće. 

Baštenski Namještaj za Vanjski Raj:

Za sve ljubitelje otvorenog prostora, tu je i bogat izbor baštenskog namještaja i opreme. Kreirajte savršen ambijent za opuštanje na otvorenom.

Radni Sto i Sjedeća Garnitura za Udoban Rad od Kuće:

Uz sve više ljudi koji rade od kuće, obezbjedite sebi ergonomski radni prostor uz naše stolove i stolice. Poboljšajte svoju produktivnost i udobnost. Izdvajamo iz ponude: KASTRUP trpezarijska stolica po cijeni od 75,00KM sa uštedom od 60%, UDSBJERG fotelja sada po cijeni 200,00KM, GOLD 2110 dušek snižen 60% 80x200cm 550,00KM.

Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku za unapređenje vašeg doma po povoljnim cijenama. Posetite najbližu JYSK prodavnicu ili posetite našu web stranicu kako biste istražili ponudu i iskoristili fantastične popuste. Učinite svoj dom još udobnijim i stilizovanijim sa JYSK-om!

Pronađite inspiraciju, stvorite udobnost i uživajte u domu sa JYSK-om!

yisk katalog akcija
jysk novi katalog

Katalog Katalozi Akcije Cover 1

Najnoviji JYSK katalozi:

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate JYSK SRBIJA kataloge?

JYSK katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste JYSK SRBIJA akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: JYSK katalozi, JYSK vikend akcije, JYSK katalog, JYSK namještaj, JYSK  madraci, JYSK  jastuci  i sl.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim aktalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u JYSK-u.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od JYSK-a, ćemo postaviti na sajt.