JYSK katalog SRBIJA DECEMBAR i JANUAR 2024. Traje do 3.1.2024.

JYSK katalog SRBIJA DECEMBAR i JANUAR 2024. Traje do 3.1.2024.

JYSK katalog Srbija traje do 3.1.2024.  Nova JYSK akcija donosi ZIMSKE SUPER AKCIJE na više od 2000 artikala sa uštedama do -65%. Nameštaj za kompletan dom, kućni tekstil, dekoracije, posteljine i program za spavanje, pokućstvo.

NAJNOVIJI JYSK SRBIJA Katalog:

JYSK Katalog Srbija: Novogodišnje Ponude i Uštede do 60%

Dragi JYSK kupci, imamo sjajne vijesti za vas! Naš najnoviji katalog traje od 2. novembra do 15. novembra 2023., donoseći izvanredne ponude koje će vam pomoći da opremite svoj dom za nadolazeću novogodišnju sezonu. Uštedite do 60% na više od 2000 artikala i pripremite svoj dom za praznike.

Uživajte u opremanju svog doma uz naše komade namještaja s jednostavnim linijama i nevjerojatnim uštedama do 60%. Evo nekoliko izdvojenih ponuda koje smo pripremili za vas:

  1. TAMDRUP kancelarijska stolica s popustom od 50%: Sada možete nabaviti udobnu kancelarijsku stolicu po cijeni od samo 17.000 dinara. Ova stolica će vam pružiti udobnost i podršku tijekom dugih radnih sati.

  2. LOTUS ćebe s popustom od 60%: Za dodatnu toplinu i udobnost tijekom hladnih zimskih večeri, odlučite se za LOTUS ćebe po cijeni od 2.500 dinara. Ova ponuda je prava prilika za uštedu.

  3. PEBRINGE trpezarijska stolica snižena 50%: Opremite svoj blagovaonski prostor elegantnom trpezarijskom stolicom PEBRINGE po cijeni od 7.500 dinara. Uštedite dok stvarate ugodan ambijent za obiteljske obroke.

  4. DIANALUND ogledalo s uštedom od 50%: Sada možete dobiti elegantno DIANALUND ogledalo po cijeni od 8.500 dinara. Ovo ogledalo će dodati sofisticiran dodir vašem domu.

  5. Uštedite na cijelom novogodišnjem programu, od 20% do 50%: Pripremite se za blagdane uz fantastične uštede na svim novogodišnjim dekoracijama i opremi. Dodajte blagdanski duh svakom kutku svog doma.

  6. Uštedite od 20% do 60% na sve vaze i veštačko bilje: Oplemenite svoj prostor s vazama i veštačkim biljem po povoljnim cijenama. Kreirajte svježi i elegantan izgled u svom domu uz velike uštede.

Ovo su samo neka od izvanrednih ponuda koje možete pronaći u našem najnovijem katalogu. Naša široka ponuda obuhvaća različite kategorije proizvoda, tako da ćete sigurno pronaći sve što vam treba za nadolazeće blagdane. Pripremite se na vrijeme i iskoristite priliku za uštedu u JYSK-u.

Ne zaboravite da su ove ponude dostupne od 2. novembra do 15. novembra 2023. godine i važe u svim našim trgovinama. Pratite naše promocije i budite prvi koji će iskoristiti ove nevjerojatne ponude.

Zahvaljujemo vam na povjerenju i radujemo se što možemo pružiti visokokvalitetne proizvode po izvrsnim cijenama. Vidimo se u JYSK trgovinama tokom trajanja kataloga!

yisk katalog akcija srbija
jysk novi katalog srbija

Katalog Katalozi Akcije Cover 1

Najnoviji JYSK katalozi:

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate JYSK SRBIJA kataloge?

JYSK katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste JYSK SRBIJA akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: JYSK katalozi, JYSK vikend akcije, JYSK katalog, JYSK namještaj, JYSK  madraci, JYSK  jastuci  i sl.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim aktalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u JYSK-u.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od JYSK-a, ćemo postaviti na sajt.