KONZUM Vikend akcija FEBRUAR 2024. Traje od 15.2. do 18.2.2024.

KONZUM Vikend akcija FEBRUAR 2024. Traje od 15.2. do 18.2.2024.

KONZUM Vikend akcija februar 2024. Novi KONZUM katalog donosi: svježe meso i voće, prehrana, pića, hemija i higijena. Iz ponude izdvajamo za vas – juneći flam po cijeni od 11,75KM/kg, juneće n+mljeveno meso po cijeni od 13,95KM/kg, jabuka Idared po cijeni od 1,00KM/kg, limun po cijeni od 1,45KM/kg, Sarajevsko Gold svijetlo pivo po cijeni od 6,00KM/6×0,5l, Violeta toaletni papir 2 sloja po cijeni od 5,95KM/24 kom., Neve Mega kuhinjski ubrus po cijeni od 2,75KM.

Najnovija KONZUM AKCIJA i SUPER CIJENE

🛒 KONZUM Vikend Akcija – Iskoristite Fantastične Ponude! 🎉

Novi Katalog Od 15.2. do 18.2.2024.

🥩 Svježe Meso i Voće za Ukusne Obroke 🍖🍏

Pronađite najsvježije meso i voće za vaše omiljene recepte. Od sočnih junećih flama do zdravih jabuka, naša ponuda zadovoljava sve vaše kulinarske želje.

🍲 Prehrana za Uravnotežen Obrok 🥗

Odlučite se za zdrave i hranljive izbore sa našom paletom prehrambenih proizvoda. Od integralnih žitarica do organskih proizvoda, možete biti sigurni da nudimo samo najbolje za vašu ishranu.

🍹 Pića za Osveženje i Uživanje 🥤

Uživajte u širokom izboru osvežavajućih pića iz naše ponude. Od gaziranih sokova do bezalkoholnih pića, imamo sve što vam treba za uživanje.

🧼 Hemija i Higijena za Čist i Svež Dom 🚿

Očistite svoj dom i osigurajte higijenu uz naše kvalitetne proizvode. Od toaletnog papira do kuhinjskih ubrusa, naša ponuda će vam pomoći da održite čistoću i svežinu u vašem domu.

🥩 Juneći Flam za Ukusne Roštiljske Trenutke 🍖

Uživajte u sočnom junećem flamu po nevjerojatnoj cijeni od samo 11,75KM/kg. Idealno za roštilj ili pečenje u pećnici!

🍔 Juneće Mljeveno Meso za Raznovrsne Recepte 🍔

Pripremite ukusne burgere, lazanje ili špagete sa našim junećim mljevenim mesom po cijeni od 13,95KM/kg. Visokokvalitetno i sočno meso za vaše omiljene jela.

🍎 Jabuka Idared za Zdravu Grickalicu 🍏

Uživajte u sočnim jabukama Idared po nevjerovatnoj cijeni od samo 1,00KM/kg. Ukusan i zdrav snack za svaki dan!

🍋 Limun za Osveženje i Kulinarske Recepte 🍋

Dodajte osvježavajući dodir vašim jelima sa našim limunom po cijeni od 1,45KM/kg. Savršen dodatak salatama, pićima ili marinadama.

🍺 Sarajevsko Gold Svijetlo Pivo za Uživanje 🍻

Uživajte u ukusu Sarajevskog Gold svijetlog piva po cijeni od 6,00KM za pakiranje od 6×0,5l. Idealno za opuštanje i uživanje sa prijateljima.

🧻 Violeta Toaletni Papir za Savršenu Higijenu 🚽

Osigurajte udobnost i higijenu sa Violeta toaletnim papirom po cijeni od 5,95KM za pakiranje od 24 komada. Dvostruki sloj za dodatnu mekoću i sigurnost.

🧽 Neve Mega Kuhinjski Ubrius za Brisanje i Čišćenje 🧽

Očistite sve površine u vašoj kuhinji sa Neve Mega kuhinjskim ubrusom po cijeni od 2,75KM. Snažan i upijajući materijal za efikasno čišćenje.

Posjetite nas i iskoristite fantastične ponude od 15.2. do 18.2.2024! KONZUM – Vaša Destinacija za Kvalitetne Proizvode i Povoljne Cijene! 🛍️

  

 

Najnoviji KONZUM katalozi:

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate konzum kataloge?

KONZUM katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste konzum akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: Konzum katalozi, Konzum vikend akcije, Bingo katalog akcije za početak sedmice, Konzum super ponuda, Zdravoljupci Konzum BiH, i sl.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim aktalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u KONZUMU.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od BINGA, ćemo postaviti na sajt.