KORT vikend akcija MART 2024. Traje od 15.3. do 17.3.2024.

KORT vikend akcija MART 2024. Traje od 15.3. do 17.3.2024.

KORT Vikend akcija MART 2024. Novi KORT katalog donosi: prehrana, pića, kozmetika i higijena. 

SUPER CIJENE U NOVOJ KORT AKCIJI

🎉🛒🌟 Dođite na našu Vikend akciju od 15.3. do 17.3.2024. i iskoristite fantastične ponude iz našeg novog KORT kataloga!

🍎🥖🍫 Prehrana: Zasladite svoj vikend sa svježim voćem i povrćem iz naše ponude. Uživajte u sočnim jabukama, hrskavom kruhu i ukusnim čokoladicama po posebnim cijenama!

🍹🥤🍷 Pića: Osvežite se sa širokim izborom pića. Od osvežavajućih sokova do omiljenih gaziranih pića, kod nas ćete pronaći sve što vam treba za uživanje uz obrok ili opuštanje s prijateljima.

💄🧴🚿 Kozmetika i higijena: Prepustite se luksuznim proizvodima za njegu kože i kose. Neka vaša koža zablista uz naše kvalitetne kozmetičke proizvode, dok se opuštate uz mirisne gelove za tuširanje.

Ne propustite priliku za uštedu i razmazite sebe ili svoje najdraže uz našu Vikend akciju! Vidimo se u našoj prodavnici! 🛍️✨

NAJNOVIJI KORT MARKET KATALOZI:

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate KORT kataloge?

KORT katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste KORT akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: KORT katalozi, KORT vikend akcije, KORT katalog akcije za početak sedmice, KORT super ponuda,  i sl.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim Katalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u KORTU.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od KORTA, ćemo postaviti na sajt.