MAXI Katalog

MAXI Srbija,maxi katalog dvonedeljna
maxi katalog 50 posto
maxi katalog online
maxi katalog pcelica
maxi katalog kuda u kupovinu
maxi katalog vikend akcija
maxi katalog e ponuda
maxi katalog lisica
maxi katalog meso
maxi katalog
maxi katalog nedeljna akcija
maxi katalog dvonedeljna akcija
tempo maxi katalog
super maxi katalog
novi maxi katalog
maxi online katalog
maxi srbija katalog
maxi pcelica katalog
maxi diskont katalog
maxi akcije katalog
maxi tempo katalog
maxi nedeljni katalog
maxi nova katalog

PRATITE I NAJNOVIJE MAXI KATALOGE

Najnovije:

Najnoviji katalozi - SRBIJA:

MAXI KATALOG

Od dolaska u Srbiju kompanija Delez konstantno radi na unapređenju i razvoju, tako je uspešno i opstala najveći trgovački lanac u Srbiji, koji posluje kroz brendove MAXI, MEGA MAXI, TEMPO i SHOP &GO.

MAXI SUPERMARKET

MAXI supermarketi prepoznati su kao omiljeno mesto kupovine širokog asortimana i visokog kvaliteta svežih proizvoda (voće, povrće, pekara, mesara). Izdvajaju se po odličnim cenama, te super promocijama, simbolično prikazanih krom MAXI pčelicu – slatkog vodiča koji pomaže pri pametnoj kupovini.

 

NOVI MAXI katalog

MAXI je hipermarket inovativnog i širokog asortimana, potpuno prilagođen modernom kupcu. U MAXI hipermarketu možete pronaći sadržaj namenjen svakom članu domaćinstva po TEMPO cenama, a karakteriše ga komšijska usluga, mesto u kom se osećate kao na svome. Ove radnje dodatno su prilagođene osobama sa invaliditetom. Omiljene ponude predstavlja svaki novi MAXI katalog NEDELJNA AKCIJA. Sjajne uštede i odlični artikli nikog ne ostavljuju ravnodušnim.

TEMPO

TEMPO hipermarketi – omiljeno mesto porodične kupovine zbog najšireg asortimana proizvoda i niskih cena. Pored toga što u TEMPO objektima možete pronaći sve što vam treba na jednom mestu, odlične promocije i fokus na sezonama je ono što TEMPO razlikuje od drugih sličnih objekata.

SHOP & GO

SHOP & GO su osmišljene kao moderne komšijske trgovine namenjene svakodnevnoj kupovini, kao i brzim kupovinama u pokretu. SHOP & GO prodavnice svakodnevno imaju odličan izbor svežeg voža i povrća, ali i ostale namirnice. Karakterišu ih brza kupovina na kasi, ljubazno osoblje i ugodan ambijent.

MAXI KATALOG 

MAXI katalog, tačnije MAXI katalozi podrazumevaju redovno dva kataloga: MAXI nedeljni katalog i MAXI dvonedeljni katalog. Svaki MAXI novi katalog donosi odličnu ponudu prehrambenih artikala, svežih namirnica, kozmetike i hemije. MAXI online katalog možete pratiti redovno na ekatalozi.com.

MAXI katalog akcija u ponudi ima akcijska sniženja i preko -60%.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

MAXI katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: MAXI katalog

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u MAXIju.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od MAXIja, ćemo postaviti na sajt.