NAMEX Katalog - Najnoviji katalozi i akcije

NAMEX KATALOG – NAMEX VIKEND KATALOG -NAMEX VIKEND PONUDA
NAMEX KATALOG  Donosi nam uvijek fantastične popuste koji dosežu i do 60%! NAMEX KATALOG donosi nam katalog sniženja većinski na prehrambenim proizvodima, ali uvijek nas obraduju sa nekoliko artikala hemije.

Fantastična NAMEX vikend akcijska ponuda donosi nam snižene cijene na 40-ak artikala. Svaka NAMEX vikend ponuda donosi nam akcijske cijene odabranog voća i povrća, svježeg mesa, mliječnog asortimana, mesnih preradjevina, konzerviranog asoritmana.

Kafa i ostali bezalkoholni i alkoholni napitci su neizostavan dio NAMEX vikend akcije!
Savjetujemo vam da uvijek pogledate NAMEX vikend akciju, jer skoro svaki katalog sadrži sniženje deterdženta za veš/sudje, omekšivača za veš.

Sitnice uvijek potrebne poput gela za tuširanje, losiona za tijelo, brijača, sapuna za lice takodjer možete nać u NAMEX vikend katalogu!

Asortiman za bebe- pelene, vlažne maramice jako često možemo naći u sklopu NAMEX vikend akcije.

Po sniženim, akcijskim cijenama NAMEX nas uvijek obraduje na zadnjoj stranici NAMEX vikend ponude, koja je većinski rezervsana za sezonski asortiman, poput baštenskih stolica i stolova, majica po super cijenama, posudja za toplje ljetne dane, sušila za veš..

PRATITE I NAJNOVIJE NAMEX KATALOGE

Najnovije:

Najnoviji katalozi:

NAMEX KATALOG

Namex je lanac supermarketa koji djeluje na području Hercegovine, a čija je osnovna djelatnost trgovina na malo u nespecijaliziranim prodavnicama.

Ovi marketi su nastali kao logičan korak iskustnih trgovaca na veliko, sa željom da se stvori jedinstven i prepoznatljiv trgovački brend koji ima cilj povećati kvalitetu pružanja usluga i distribuciju robe široke potrošnje krajnjim kupcima Hercegovačke regije.

Namex markete odlikuje i to da veoma često u svojoj ponudi imaju robu koja je na akcijama i sniženju, zbog čega su kupci veoma zadovoljni, kako kvalitetom tako i cijenom proizvoda.

Ponudu možete pronaći u svakom Namex katalogu koji krasi bogata ponuda raznih vrsta proizvoda, a koji su na akciji i sniženjima.

Misija Namexa je da u svakom novom broju katologa, osim sniženja nađite svježe i jako kvalitetne proizvode.

Zbog toga redovno pratite vikend akcije, sedmične akcije i akcijiski katalog i pronađite proizvode koji su vam potrebni.

 

NAMEKS VLASTITA PROIZVODNJA

U Namex katalogu možete pronaći i robu koju sami proizvode. Nameks posjeduje vlastitu proizvodnju kolača i pekarskih proizvoda „Nam-Pek“ s kojom osigurava vrhunsku i kontrolsanu kvalitetu svojim kupcima u tim segmentima.

Nam-Pek nudi tržištu vrlo široku paletu proizvoda – od osnovnih do specijalnih vrsta kruha i peciva, svježih i pakiranih kolača i torti, pa do proizvoda po narudžbi.

 

NAM-PEK KATALOG

Marketi Namex poznati su i po Nam-pek katalogu u kojem možete pronaći ponudu prekrasnih kolača i torta.

Zašto da gubite vrijeme praveći kolače i torte kada možete prelistati Nam-pek katalog i pronaći savršenu ponudu svježih kolača i torti koje će oduševiti i one najzahtjevnije slatkoljupce. Kraj svake vrste kolača možete pronaći od kojih sastojaka je napravljen.

Takođe, tu je i bogata ponuda pekarskih proizvoda.

 

NAMEX AKCIJSKA PONUDA

U Namex katalogu možete stalno pronaći i akcijsku ponudu proizvoda.

Za svaku priliku ili godišnje doba, Namex katalog ima bogatu ponudu akcijskih proizvoda koji su upravo tada na sniženju.

Ukoliko je vrijeme za uređenje doma, odlazak na odmor ili je vrijeme za školu, odovljno je da prelistate Namex katalog i nađite akcijsku ponudu raznih proizvoda koji su na sniženju.

 

 

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

NAMEX katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: NAMEX katalozi, NAMEX vikend akcije, NAMEX katalog akcije za početak sedmice, BNAMEX super ponuda i sl.

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u NAMEXu.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od  NAMEXA, ćemo postaviti na sajt.