PRAVILA PRIVATNOSTI - ekatalozi.com

PRAVILA PRIVATNOSTI

 

eKATALOZI ovim putem želi da vas obavjesti na koji način se ophodi prema ličnim podacima dobijenim od vas na našem web sajtu. Osnovni cilj ekatalog-a je da u svakom trenutku budete sigurni da se vaša privatnost I lični podaci poštuju, te da se prema njima odnosi sa velikom pažnjom, odnosno da se vaši lični podaci neće odavati, pokazivati, iznajmljivati ili na bilo koji drugi način zloupotrjebiti.

Web sajt ekatalozi.com ne radi na principu automatskog prikupljanja vaših podataka ( ime I prezime, broj telefona, IP ili e-amil adresa ). Privatne podatke dobijamo isključivo od strane vas, ukoliko nam pošaljete upit za dodatne informacije o nama I našim uslugama.

Sve lične informacije, biće isključivo čuvane za potrebe komunikacije koje su navedene u datim kontakt formama.

 

Google analitika

 

Sajt ekatalozi.com služi se Google analitikom kako bi se saznalo odakle pristižu posjete sajtu, koliko se posjetioci zadržavaju, koje su stranice najposjećenije, a koje manje, te se na taj način želi poboljšati sadržaj I sam način funkcionisanja sajta ekatalozi.com. Google analitiku nikako ne koristimo za prikupljanje vaših podataka, nego isključivo radi poboljšanja naših usluga prema vama.

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi Politike privatnosti, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese.