ROBOT katalog FEBRUAR 2024. Traje od 9.2. do 29.2.2024.

ROBOT katalog FEBRUAR 2024. Traje od 9.2. do 29.2.2024.

ROBOT katalog februar 2024. Nova ROBOT akcija donosi: prehrana, pića, pokućstvo, posuđe, kozmetika, hemija, higijena, odjeća za djecu i odrasle, bijela tehnika, mali kućni aparati. Iz ponude izdvajamo za vas – juneće mljeveno meso po cijeni od 12,95KM/kg, pile svježe po cijeni od 5,95KM/kg, Satin toaletni papir po cijeni od 2,25KM/8 kom., Perwoll deterdžent za veš po cijeni od 13,95KM/2970ml, Sanitar sredstvo za sanitarije po cijeni od 2,95KM/750ml, ženski džemper po cijeni od 17,95KM, majica dječija za dječake po cijeni od 9,90KM, majica dugi rukav termo za djevojčice po cijeni od 4,95KM, majica dugi rukav muška po cijeni od 12,90KM, AWT mašina za suđe po cijeni od 499,00KM, AWT veš mašina već od 489,00KM, kuhalo za vodu po cijeni od 24,90KM.

NAJNOVIJU ROBOT Vikend akciju pogledajte ovdje:

Dobrodošli u najnoviji ROBOT katalog, gde vas očekuju fantastične ponude od 9. februara do 29. februara 2024. godine.

Nova ROBOT akcija obuhvata širok spektar proizvoda koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira da li tražite prehrambene proizvode, pića, pokućstvo, posuđe, kozmetiku, hemiju, higijenske proizvode, odjeću za djecu i odrasle, bijelu tehniku ili male kućne aparate, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Izdvajamo nekoliko proizvoda iz naše ponude:

  • Juneće mljeveno meso – Savršen izbor za pripremu raznih jela, po cijeni od 12,95KM/kg. Ukusno i sočno meso koje će zadovoljiti vaše gurmanske potrebe.

  • Perwoll deterdžent za veš – Osigurava temeljno čišćenje i dugotrajnu zaštitu vaših omiljenih komada odeće, po cijeni od 13,95KM/2970ml. Vaša odeća će izgledati kao nova uz ovaj kvalitetan deterdžent.

  • AWT mašina za suđe – Olakšajte sebi svakodnevne obaveze sa ovom efikasnom mašinom za pranje suđa, po cijeni od 499,00KM. Sa AWT tehnologijom, vaše posuđe će blistati.

  • Kuhalo za vodu – Brzo i efikasno zagrijte vodu za vaše omiljene napitke, po cijeni od 24,90KM. Sa modernim dizajnom, ovo kuhalo će biti neizostavan deo vaše kuhinje.

Posjetite naše prodavnice i iskoristite sjajne ponude dok traju! Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, zato se potrudimo da vam ponudimo samo najbolje proizvode po najpovoljnijim cenama. Vidimo se u ROBOT prodavnicama! 🛒

Katalog Katalozi Akcije Cover 1

NAJNOVIJI ROBOT KATALOZI:

NAJNOVIJI KATALOZI – PREHRANA:

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate ROBOT kataloge?

ROBOT katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste ROBOT akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: ROBOT katalog, ROBOT vikend akcije, ROBOT katalog akcije za početak sedmice, ROBOT super ponuda, ROBOT akcija i sl.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim Katalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u ROBOTU.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od ROBOTA, ćemo postaviti na sajt.