ROBOT katalog MART 2024. Traje do 16.3.2024.

ROBOT katalog MART 2024. Traje do 16.3.2024.

ROBOT katalog MART 2024. Nova ROBOT akcija donosi: prehrana, hemija, kozmetika, higijena, mali kućanski aparati, bijela tehnika, posuđe, pokućstvo, alat, sadnice, sve za uređenje vrta. 

NAJNOVIJU ROBOT Vikend akciju pogledajte ovdje:

🤖🛍️ Nova ROBOT Akcija: Do 16.3.2024. 🌱🏠

Iskoristite fantastične ponude u našoj nova ROBOT akciji koja traje do 16. marta 2024. godine! Pronađite sve što vam je potrebno za prehranu, kućnu hemiju, kozmetiku, higijenu, male kućanske aparate, bijelu tehniku, posuđe, pokućstvo, alate, sadnice i sve za uređenje vrta. Ne propustite priliku za uštedu i obnovite svoj dom sa ROBOT-om! 🛒💫

🍎🥦 Prehrana:

U našoj ponudi pronađite svježe voće i povrće, od sočnih jabuka do hrskavih špargli, savršenih za pripremu ukusnih jela i salata. Osim toga, imamo bogat izbor raznovrsnih mesnih i mliječnih proizvoda, kao i brojne zdrave opcije za doručak i užinu.

🧴🧼 Hemija, Kozmetika i Higijena:

Očistite svoj dom uz naš asortiman hemijskih proizvoda, od deterdženata do sredstava za čišćenje. Naša kozmetička i higijenska ponuda uključuje sve što vam je potrebno za svakodnevnu njegu i osvježenje.

🏡🛋️ Pokućstvo i Posuđe:

Dopunite svoj dom novim komadima pokućstva i posuđa kako biste stvorili udoban i funkcionalan prostor za život. Naša ponuda uključuje sve, od modernih stolova do praktičnih kuhinjskih pomagala.

🛠️🌱 Alati i Vrt:

Za sve vaše radove u kući ili uređenje vrta, imamo širok izbor alata i sadnica. Bez obzira tražite li alate za sitne popravke ili biljke za osvježenje vrtnog prostora, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno.

Ne propustite ovu fantastičnu priliku za uštedu i obnovu vašeg doma! Posjetite nas već danas u ROBOT-u! 🛍️🌟

   

 

Katalog Katalozi Akcije Cover 1

NAJNOVIJI ROBOT KATALOZI:

NAJNOVIJI KATALOZI – PREHRANA:

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate ROBOT kataloge?

ROBOT katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste ROBOT akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: ROBOT katalog, ROBOT vikend akcije, ROBOT katalog akcije za početak sedmice, ROBOT super ponuda, ROBOT akcija i sl.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim Katalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u ROBOTU.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od ROBOTA, ćemo postaviti na sajt.