ROBOT katalog MART 2024. Traje do 31.3.2024.

ROBOT katalog MART 2024. Traje do 31.3.2024.

ROBOT katalog MART 2024. Nova ROBOT akcija donosi: svježe meso, voće i povrće, prehrana, pića, napici, kozmetika, hemija, higijena, alat za uređenje vrta, vrtni namještaj, sadnice, pokućstvo, posuđe, odjeća, tehnika i auto oprema. 

NAJNOVIJU ROBOT Vikend akciju pogledajte ovdje:

🌟 ROBOT Katalog – Trajanje do 31.3.2024.


🥩🍏 Svježe meso, voće i povrće

Uživajte u vrhunskom kvalitetu svježeg mesa, sočnog voća i hrskavog povrća iz naše ponude. ROBOT donosi najbolje sastojke za vaše omiljene recepte!


🍲 Prehrana, pića i napici

Otkrijte širok asortiman prehrambenih proizvoda, pića i napitaka koji će zadovoljiti sve vaše ukuse i potrebe. Uz ROBOT, svaki obrok će biti pravo gastronomsko iskustvo!


💄🛁 Kozmetika, hemija i higijena

Osvježite svoju rutinu ljepote i čistoće uz naše proizvode za njegu kože, kose i tela. ROBOT brine o vašem blagostanju i pruža vam samo najkvalitetnije proizvode.


🌿🌼 Alat za uređenje vrta, vrtni namještaj i sadnice

Oplemenite svoj vrt uz naš širok asortiman alata, namještaja i sadnica. Stvorite oazu mira i ljepote u svom dvorištu uz ROBOT vrtnu ponudu.


🏠🍽️ Pokućstvo, posuđe i odjeća

U našoj ponudi pronađite sve što vam je potrebno za opremanje doma i garderobe. ROBOT nudi stilski i funkcionalni pokućstvo, posuđe i odjeću za svaku priliku.


📱🚗 Tehnika i auto oprema

Budite u koraku s modernim tehnologijama uz našu ponudu tehnike. Također, opremite svoj automobil s našim kvalitetnim auto dodacima za udobnije i sigurnije putovanje.


Ne propustite sjajne ponude iz ROBOT kataloga, trajanje do 31.3.2024. godine! 🛍️✨

   

  

Katalog Katalozi Akcije Cover 1

NAJNOVIJI ROBOT KATALOZI:

NAJNOVIJI KATALOZI – PREHRANA:

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate ROBOT kataloge?

ROBOT katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste ROBOT akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: ROBOT katalog, ROBOT vikend akcije, ROBOT katalog akcije za početak sedmice, ROBOT super ponuda, ROBOT akcija i sl.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim Katalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u ROBOTU.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od ROBOTA, ćemo postaviti na sajt.