ROBOT Katalog OKTOBAR 2023. Super Akcija traje od 16.10. do 29.10.2023.

ROBOT Katalog OKTOBAR 2023. Super Akcija traje od 16.10. do 29.10.2023.

ROBOT katalog traje do 29.10.2023. Nova ROBOT akcija donosi: prehrana, pića, hemija, kozmetika, higijena, pokućstvo, odjeća, obuća, kućni tekstil, namještaj, oprema za kupatila, grijna tijela, dječiji bicikli. Izdvajamo za vas deterdžent za suđe Moss Clean limun po cijeni od 3,95KM/5l, toaletni papir Gold Satin 3 sloja 3,95KM/8+2 rolne, ženska košulja po cijeni od 16,90KM, gojzerice muške po cijeni od 39,90KM, a za udobnost doma tu je fenomenalni kauč Leo Lux po cijeni od 389,00KM.

NAJNOVIJU ROBOT Vikend akciju pogledajte ovdje:

Katalog Katalozi Akcije Cover 1

NAJNOVIJI ROBOT KATALOZI:

NAJNOVIJI KATALOZI – PREHRANA:

NAJNOVIJI KATALOZI:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate ROBOT kataloge?

ROBOT katalozi se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste ROBOT akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: ROBOT katalog, ROBOT vikend akcije, ROBOT katalog akcije za početak sedmice, ROBOT super ponuda, ROBOT akcija i sl.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim Katalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u ROBOTU.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od ROBOTA, ćemo postaviti na sajt.