RODA akcija Super sreda DECEMBAR 2023. Traje 20.12.2023.

RODA akcija Super sreda DECEMBAR 2023. Traje 20.12.2023.

RODA Super sreda važi za 20.12.2023. Ovog četvrtka, 20.12.2023., RODA vam pruža priliku da ostvarite velike uštede u okviru RODA Super srede. Nova akcija obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući sveže meso, voće, pivo, zamrznutu pitu, kozmetiku, negu tela i mali kućanski aparati. Očekujte vrhunsku ponudu koja će zadovoljiti svačije potrebe.

PRATITE I NAJNOVIJE RODA AKCIJE

Dragi naši Dragi RODA Prijatelji,

U priči savršenog šoping iskustva, ova sreda, 20.12.2023., označava jedinstvenu stranicu: RODA Super Sreda. Uplovite s nama u svet fantastičnih ponuda i pripremite se za iskustvo šopinga koje ćete pamtiti!

Istražite Raznolikost Naših Polica!

RODA Super Sreda otkriva šaroliku ponudu koja obuhvata sve – od sočnog mesa i svežeg voća do piva, zamrznutih pita, proizvoda za negu tela i malih kućanskih aparata. Bez obzira na vaše želje, RODA je vaša destinacija za potpuni šoping doživljaj.

Ponosno Predstavljamo 5 Zvezda Super Cena!

 1. Pileće Grudi

  • Cena: 369,99din/kg
  • Očekujte sočnost u svakom zalogaju. Pileće grudi – klasičan izbor za ukusne i nutritivne obroke.
 2. Mandarine

  • Cena: 119,99din/kg
  • Svežina mandarina pruža čaroliju voćnog uživanja. Dodajte boje i okuse svojoj trpezi.
 3. Pivo JELEN Limenka

  • Cena: 64,99din/0,5l
  • Uživanje u trenucima opuštanja uz osvežavajuće pivo JELEN. Praktična limenka – savršena za sve prilike.
 4. LUMPI Vlažne Maramice Sensitive

  • Cena: 79,99din
  • Delikatne i hipoalergene maramice pružaju nežnu negu. Osvežite kožu i uživajte u osećaju čistote.
 5. BRAUN Aparat za Brijanje

  • Cena: 2.999,00din
  • Udobno i precizno brijanje uz visokokvalitetni BRAUN aparat. Tehnologija prilagođava se konturama vašeg lica za savršene rezultate.

Ne dozvolite da vam ova Super Sreda promakne! Posetite RODA prodavnice 20.12.2023. i uplovite u svet super cena. RODA je tu da svaki vaš šoping učini nezaboravnim!

Vaši RODA Savetnici u Šopingu

Najnovije:

Najnoviji katalozi – SRBIJA:

RODA AKCIJA

RODA market i RODA megamarket pored sjajnog asortimana, ugođaja za celu porodicu, donose i super akcije sa fenomenalnim sniženjima.

Svaka RODA akcija može da se prati u RODA katalog akcija, koje dolaze u više redovnih izdanja, a sve ih redovno možete pratiti online na ekatalozi.com. RODA akcija katalog, najpoznatiji je kao redovni RODA katalog, zatim RODA nedeljna ponuda i MEGA RODA dvonedelja ponuda, a tu su i specijalna izdanja i posebne tematske ponude.

Po akcijskim cenama RODA marketi za vas biraju različite proizvode iz svih asortimana koje zastupaju, pa se tu mogu pronaći prehrambeni proizvodi, kozmetika, hemija, posuđe, mali kućanski aparati, bela tehnika, RODA akcija televizori i još mnogo toga.

RODA, Tamo gde je porodica, a mi bismo rekli i tamo gde su super akcije.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate RODA akcije

RODA akcije se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste RODA akcija postavljate na sajt?

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: RODA katalog

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim Katalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u RODA Marketima.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od RODA kataloga, ćemo postaviti na sajt.