RODA AKCIJA SUPER SREDA NOVEMBAR 2023. Traje 8.11.2023.

 
Nova RODA akcija donosi specijalnu ponudu prehrane, higijene i tehnike. Izdvajamo 5 super ponuda: crvena paprika po ceni 199,99din/kg, pileći file po ceni od 569,99din/kg, suncokretovo ulje 129,99din/1l, AQUAFRESH pasta za zube po ceni 149,99din/125ml, TRISTAR pica pekač sada po ceni 3.999,00din.

PRATITE I NAJNOVIJE RODA AKCIJE

RODA Super sreda NOVEMBAR 2023. Akcija traje 8.11.2023. 01
RODA Super sreda NOVEMBAR 2023. Akcija traje 8.11.2023. 01
RODA Super sreda NOVEMBAR 2023. Akcija traje 8.11.2023.
RODA Super sreda NOVEMBAR 2023. Akcija traje 8.11.2023.

Dragi naši verni pratioci,

Radujemo se što vas možemo obavestiti o našoj najnovijoj akciji koja će biti dostupna u našim Roda marketima. Kao i uvek, trudimo se da vam pružimo najbolje cene, najširi izbor proizvoda i praktičnost kupovine. Bez obzira na to šta vam je potrebno, Roda marketi su uvek tu da vam pomognu.

Naša posebna RODA Super sreda očekuje vas 8. novembra 2023. godine sa izvanrednim ponudama na prehrambene proizvode, higijenske artikle i tehniku koja će unaprediti kvalitet vašeg svakodnevnog života.

Jedna od najvažnijih prednosti kupovine u Roda marketima su akcijske cene. Znamo koliko je važno da uštedite, a istovremeno obezbedite kvalitetne proizvode za vas i vašu porodicu. Da biste bolje razumeli prednosti kupovine kod nas, evo nekoliko ključnih tačaka:

1. Blizina Roda marketa: Roda marketi su uvek u vašoj blizini. Ne morate se voziti daleko da biste obavili kupovinu. Naše prodavnice su rasprostranjene širom regiona, tako da ćete lako pronaći najbliži market.

2. Niske cene: Naš cilj je da vam ponudimo najbolje cene na tržištu. Naš tim pažljivo prati tržište kako bismo vam omogućili pristupačne cene bez kompromisa kada je u pitanju kvalitet.

3. Izbor: Naša ponuda je široka i raznolika. U našim marketima ćete pronaći sve što vam je potrebno, uključujući sveže voće i povrće, meso, ribu, pekarske proizvode, mlečne proizvode, higijenske artikle, kućne potrepštine, tehniku i mnoge druge proizvode.

Evo pet super ponuda koje smo pripremili za vas za RODA Super sredu:

1. Crvena paprika (199,99 din/kg): Sočna crvena paprika je odličan dodatak mnogim jelima. Bogata je vitaminima i vlaknima, što je dobro za vaše zdravlje. Možete je koristiti u salatama, umacima ili je čak grilovati na roštilju.

2. Pileći file (569,99 din/kg): Pileći file je izvor visokokvalitetnih proteina i niskih masti. Može se pripremati na razne načine – pečen, grilovan, kuvan ili dodat u sendvič. Pobrinite se da vaša ishrana bude uravnotežena i ukusna.

3. Suncokretovo ulje (129,99 din/1l): Suncokretovo ulje je osnovni sastojak mnogih jela. Idealno je za prženje, pečenje i pripremu različitih vrsta umaka. Ova cena je prava prilika da napravite zalihe za buduće kulinarske podvige.

4. Aquafresh pasta za zube (149,99 din/125ml): Očuvanje oralnog zdravlja je od suštinskog značaja. Aquafresh pasta za zube pruža zaštitu od karijesa, čisti zube i osvežava dah. Za zdrave osmehe i svež dah!

5. Tristar pica pekač (3.999,00 din): Tristar pica pekač će vam omogućiti da kod kuće napravite savršene pice. Pored toga, može se koristiti za pripremu raznih drugih jela. Ovaj uređaj je odličan za porodična okupljanja i uživanje u domaćoj kuhinji.

Osim navedenih proizvoda, u našim marketima ćete pronaći mnoge druge artikle koji će vam olakšati svakodnevni život. Naši stručni zaposlenici su tu da vam pomognu i pruže vam informacije o proizvodima i savete o najboljim kupovinama.

Uštedite novac i vreme kupujući u Roda marketima. Naša RODA Super sreda 8. novembra 2023. godine je savršena prilika da obavite kupovinu po izvanrednim cenama. Pridružite nam se i iskoristite ove fantastične ponude koje smo pripremili za vas.

Hvala vam što ste deo Roda porodice!

Najnovije:

Najnoviji katalozi - SRBIJA:

RODA AKCIJA

RODA market i RODA megamarket pored sjajnog asortimana, ugođaja za celu porodicu, donose i super akcije sa fenomenalnim sniženjima.

Svaka RODA akcija može da se prati u RODA katalog akcija, koje dolaze u više redovnih izdanja, a sve ih redovno možete pratiti online na ekatalozi.com. RODA akcija katalog, najpoznatiji je kao redovni RODA katalog, zatim RODA nedeljna ponuda i MEGA RODA dvonedelja ponuda, a tu su i specijalna izdanja i posebne tematske ponude.

Po akcijskim cenama RODA marketi za vas biraju različite proizvode iz svih asortimana koje zastupaju, pa se tu mogu pronaći prehrambeni proizvodi, kozmetika, hemija, posuđe, mali kućanski aparati, bela tehnika, RODA akcija televizori i još mnogo toga.

RODA, Tamo gde je porodica, a mi bismo rekli i tamo gde su super akcije.

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

RODA akcije se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Vrste akcija i kataloga su slijedeće: RODA katalog

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahjtev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u RODA Marketima.

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od RODA kataloga, ćemo postaviti na sajt.