TROPIC vikend akcija MART 2024. Traje od 15.3. do 17.3.2024.

TROPIC vikend akcija MART 2024. Traje od 15.3. do 17.3.2024.

TROPIC Vikend akcija MART 2024. Novi TROPIC katalog donosi izdvojene prehrambrene artikle po akcijskim cijenama. Provjerite ih sve.

Najnovije infromacije o TROPIC vikend akciji:

Očekuju vas najnoviji TROPIC katalozi:

🌴🎉🛒 Doživite egzotične uštede s našom TROPIC Vikend akcijom od 15.3. do 17.3.2024.!

🍍🍉 Svježi voćni raj: Okusite slatkiš prirode uz naš izbor sočnih voćnih poslastica po akcijskim cijenama. Od sočnih ananasa do osvježavajućih lubenica, pripremite se za egzotično iskustvo.

🥥🌴 Egzotične delicije: Otkrijte bogatstvo okusa tropskih zemalja uz naš asortiman egzotičnih prehrambenih artikala. Kokosovo mlijeko, manga i avokado – sve po posebnim cijenama samo za vas.

🥭🍓 Slasne poslastice: Prepustite se slatkim užicima s našim izborom voćnih salata, smoothieja i voćnih jogurta. Pobrinite se za vaše zdravlje i osvježite svoje nepce.

Ne propustite priliku da otkrijete okuse tropskih destinacija po akcijskim cijenama! Posjetite nas od 15.3. do 17.3.2024. i prepustite se tropskom užitku s TROPIC Vikend akcijom! 🌴🍍🛒

Najnoviji katalozi – prehrana:

Najnoviji katalozi:

F.A.Q.

Šaljite nam svoja pitanja?

Koliko redovno postavljate TROPIC Bombonjera katalog?

TROPIC katalozi i akcije se postavljaju u roku jednog dana od objave kataloga. Tako imate mogućnost da prvi saznate o najnovijim sniženjima i popustima.

Koje vrste TROPIC Kataloga postavljate na sajt?

TROPIC katalog i bombonjera na mjesečnom nivou.

Da li se možemo prijaviti za automatska obavještenja o novim aktalozima?

Da, na našem sajtu se možete prijaviti za automatska obavještenja o novim katalozima. Ispunite zahtjev kroz kontakt formu i mi ćemo Vas dodati na našu mailing listu. Isto tako prilikom učitavanja sajta, pitaćemo VAS da li želite da prihvatite obavještenja od sajta eKatalozi. Ukoliko kliknete na DA, mi ćemo vam slati nove kataloge i tako nećete nikad propustiti super cijene i akcije u TROPIC-u.

Da li nudite slanje svih novih kataloga na mailove?

Da, sve kataloge Vam šaljemo na Vaš mail.

Da li postavljate na sajt dnevne i vikend akcije?

Da. Apsoluto sve informacije, letke, liste, kataloge, slike, bilo šta što nađemo od TROPICA-a, ćemo postaviti na sajt.